Jouw partner voor STEM in het secundair onderwijs

STEMOOV

Ben je op zoek naar een manier om onderzoekend en ontwerpend leren meer te verbinden in je STEM-lessen? Dan is STEMOOV de perfecte oplossing voor jou! STEMOOV is een model dat je helpt om je lessen op een meer actieve en betekenisvolle manier in te richten.

Praktische informatie

Datum: 07/03/2024

van 09:00 tot

12:00

Locatie:  

Hasselt

Lesgevers:

Meer info:

Wil jij je STEM-lessen naar een hoger niveau tillen? Dan is de STEMOOV-workshop de perfecte oplossing voor jou!

STEMOOV is een model dat je helpt om je STEM-lessen op een meer actieve en betekenisvolle manier in te richten. Het biedt ondersteuning voor zowel de leerkrachten als de leerlingen, waardoor iedereen optimaal kan profiteren van de voordelen van STEM-onderwijs.

In deze workshop leer je alles over het STEMOOV-model, van de basisprincipes tot de praktische toepassing. Je krijgt ook de kans om zelf aan de slag te gaan met een STEM-project volgens het STEMOOV-model.

Dus wat houdt je nog tegen? Meld je nu aan voor de STEMOOV-workshop en ontdek de kracht van STEM-onderwijs!

Ontdek de iSTEM-Workshops

Uit ervaring weten we dat een aantal thema’s binnen STEM-onderwijs voor vele leerkrachten een uitdaging blijven. In een reeks van hands-on workshops van een halve dag gaan we dieper in op deze thema’s en bieden we leerkrachten de nodige handvaten om hun STEM-expertise nog te verbeteren. 

Bekijk hier alle workshops: