Jouw partner voor STEM in het secundair onderwijs

Jaarverslag iSTEM Inkleuren en STEM voor de Basis

logo iSTEM

Bij de aanvang van het nieuwe jaar reflecteren we ook terug op onze activiteiten van het vorige jaar. In het jaarverslag van 2022 vind je een neerslag van de intense samenwerking binnen de cel iSTEM Inkleuren én met het lerend netwerk STEM voor de Basis, en dit allemaal om de leerkrachten, TA/TAC’s, en directieleden te ondersteunen bij goed STEM-onderwijs. 

Zoals je in de cijfers hierboven kunt zien hebben we afgelopen jaar honderden leerkrachten kunnen helpen, van bijscholingen tot ondersteuningstrajecten met scholen. Ook onze website werd goed bezocht en de projecten worden veel gedownload. 

We blijven druk bezig om onze ondersteuning uit te bouwen: we werken verder aan een gestructureerd aanbod voor scholen, we gaan de website verder uitbreiden en verfijnen, we maken plugins rond wiskunde en wetenschappelijke misconcepties, inspiratiefiches,… Blijf zeker regelmatig een kijkje nemen op istem.be!

Daarnaast blijft ook onze samenwerking met STEM voor de Basis groeien. 

Dank aan iedereen!