Jouw partner voor STEM in het secundair onderwijs

KdG Research Week

KdG Research Week

Duurzaamheid is vandaag het sleutelwoord in heel wat bedrijven en organisaties. Maar wat is duurzaamheid voor jouw organisatie, welke stappen kun je zetten en wat kan ons praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek daarin betekenen? 

Hou de laatste week van november zeker wat ruimte vrij in je agenda. We nodigen je graag uit voor de KdG Research Week. Je maakt kennis met KdG Research en ervaart wat ons praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek kan betekenen voor jou en je organisatie.
 
Noteer alvast volgende momenten in je agenda. Op donderdagmiddag 30 november staan er verschillende keynotes op de agenda. We nodigen grote opiniemakers uit zoals kinderrechtencommissaris Caroline Vrijens en arbeidsmarktspecialist Fons Leroy. Maar er is meer. Veel meer.

  • Op dinsdag is het Open Lab Dag op onze technologiecampus in Hoboken.
  • Op woensdag organiseren we een uitwisselingsnamiddag voor leerkrachten over hoe je in team kan samenwerken aan burgerschap.
  • Je kunt deelnemen aan een workshop over zingeving in het werk, een interactieve sessie waarin je kennismaakt met de online toolkit voor divers en inclusief rekruteren en selecteren.
  • Donderdag zijn er naast de keynotes workshops en een receptie.
  • Je vindt ongetwijfeld een workshop, postersessie, boekpresentatie of testimonial die een antwoord biedt op je concrete vraag.

Want dat is wat wij doen: vanuit ons onderzoek ontwikkelen we praktijktools, oplossingen en werkkaders in domeinen van circulaire industrie tot duurzame loopbanen en de inclusieve samenleving. We onderzoeken jouw vraag en beantwoorden die met innovatieve oplossingen die je vandaag nog kunt toepassen in je praktijk. Onzeker? Onderzoek!
 
Binnenkort mag je van ons een uitgebreide agenda verwachten en kun je je inschrijven op de sessies die jouw organisatie verder helpen. Tot dan!
 
Marijke Hendrickx

Directeur KdG Research
Karel de Grote Hogeschool

Gerelateerde pagina's