Jouw partner voor STEM in het secundair onderwijs

Ontdek onze nieuwe projecten rond thermische energie

Onlangs verschenen twee nieuwe projecten op iSTEM die allebei over thermische energie gaan. Het eerste project, Warmtebatterij (ontwikkeld i.s.m. GO! Atheneum Avelgem), gaat over thermische energie opslaan, terwijl het tweede project, Koelen zonder stroom (ontwikkeld i.s.m. PTS Mechelen) net gaat over thermische energie onttrekken aan een systeem.

Beide projecten zijn weer mooie illustraties van hoe je aan de slag kan gaan met de vernieuwde STEM-minimumdoelen. Net als onze andere projecten sluiten deze bijvoorbeeld mooi aan bij het minimumdoel dat ingaat op de wisselwerking tussen wetenschappen, technologie, wiskunde en de maatschappij aan de hand van maatschappelijke uitdagingen.

Veel succes! Mocht je hier verdere vragen rond hebben, neem dan zeker contact op via een van onze coaches of via het contactformulier op onze website.

Gerelateerde pagina's