Jouw partner voor STEM in het secundair onderwijs

Maak kennis met de gloednieuwe EDUbox Energie van de VRT!

Energie is een veelgebruikt thema voor STEM-projecten, maar blijft een moeilijk concept voor veel leerlingen. In samenwerking met Energyville, Brightlab en anderen heeft VRT een nieuwe EDUbox rond het thema gemaakt.

Leerlingen worden in deze EDUbox aangemoedigd om kritisch na te denken over hun rol in de maatschappelijke problematiek rond energieverbruik. Deze EDUbox is een krachtige springplank om aan het STEM-minimumdoel “De leerlingen ontwerpen een oplossing voor een probleem door wetenschappen, technologie of wiskunde ge├»ntegreerd aan te wenden” te werken.

Ontdek meer over deze tool via deze link.

iSTEM werkt samen met EducaThor en EnergyVille en heeft ook een breed aanbod van STEM-projecten waar energie een belangrijke rol speelt. Neem zeker een kijkje hieronder of ga naar onze projectpagina.

Gerelateerde pagina's