Jouw partner voor STEM in het secundair onderwijs

Inspiratie

Overzicht van inspiratie op onze website
STEM-bibliotheek

STEM-projecten

Neem een kijkje tussen onze STEM-projecten. Zie je iets dat je aanspreekt? Aarzel niet om er mee aan te slag te gaan en aan te passen aan jouw noden. Het enige dat we vragen is dat je de vermelding naar iSTEM laat staan en je aanpassingen terug deelt.

Tools

Zit je met vragen rond bepaalde aspecten van STEM-onderwijs? Wil je weten hoe je een STEM-project kunt evalueren? Weet je niet goed hoe je in een diverse context aan STEM-onderwijs moet beginnen? Tussen onze tools vind je meer info rond specifieke onderwerpen. 

STEM-bibliotheek
STEM-bibliotheek

Misconcepties

STEM-onderwijs is een uitgelezen plek om aan misconcepties te werken die kunnen leven bij leerlingen. Ontdek hier meer info over veel voorkomende misconcepties.

Inspiratiefiches

Ben je niet meteen op zoek naar volledig uitgewerkte projecten? Neem een kijkje tussen onze inspiratiefiches voor ideeën. Je kunt deze gebruiken om zelf (of met onze hulp!) een project uit te werken. 

STEM-bibliotheek
STEM-bibliotheek

Veelgestelde Vragen

Zit je nog met vragen rond STEM-onderwijs? Neem een kijkje tussen onze veelgestelde vragen. Vind je geen antwoord op je vraag? Neem dan zeker contact met ons op!

FAQ